PROE SUID-AFRIKA

DIE WÊRELD WORD BLOOTGESTEL AAN SUID-AFRIKA SE GEURE

Die wêreld is mal oor Suid-Afrika se unieke en aangrypende geure. Danksy ons baanbreker sjefs, wynmakers en koskunstenaars het ons kleurvolle versameling van smake al wêreldwyd naam gemaak.

‘n Splinternuwe konsep gelei deur Jan Hendrik van der Westhuizen en sy Michelin-ster Restaurant JAN, wag op die inwoners van Europa en die wêreld. Bekende sjefs en foodies van Jan Hendrik se tuisland, Suid-Afrika, sal saamspan by Restaurant JAN vir ‘n skouspel van sorgvuldig gekeurde geure wat alle sintuie sal prikkel.

Vier passievolle hande sal ‘n eenmalige aanbieding van ‘n Suid-Afrikaanse 8-gang spyskaart in die kombuis optower gepaar met die beste Suid-Afrikaanse wyne. Die outentieke geure en smake van hierdie uiteenlopende land, ryk in tradisie en herkoms met ‘n moderne, innoverende gees sal voortgesit word deur die gebruik van oorspronklike kooktegnieke eie aan die land se kultuurgroepe.

‘n Wonderbelaaide twee aande van Suid-Afrikaanse gasvryheid en koskundigheid wag vir almal wat hulle by Goût Afrique du Sud wil aansluit. ‘n Aanbieding van die reënboognasie se feestafel sal ‘n belewenis wees vir dié wat op ‘n ontdekkingsreis gaan sowel as dié wat Suid-Afrikaanse kos weer wil ervaar.

In die gees van Ubuntu sal n gedeelte van die wins gaan aan n liefdadigheidsfonds. 

#1

PETER TEMPELHOFF

 Greenhouse restaurant en Boplaas wynlandgoed

Peter is die hoofsjef in “The Collection by Liz McGrath” en verken en herverbeel plaaslike geure deur die bestandele eie aan sy omgewing te ondersoek. In sy eie woorde is al wat van hom gevra word ‘n aanhoudende hernuwing om op te kom met nuwe disse en smake wat grense uitdaag en oorskrei.